Proizvodi - Stretch stropovi

Stretch stropovi

se mogu koristiti u svim vrstama prostora i interijera i dostupni su više od 160 boja te više od 20 faktura

 

Sjajni stretch stropovi s reflektirajućim efektom.


Sjajni stretch stropovi imaju izvanredni i atraktivan izgled te stvaraju unikalni dizjan Vašeg interijera. Zahvaljući efektu refleksije sjajni stretch stropovi vizualno povećavaju prostor te povećavaju kolićinu svjetlosti. Ova vrsta stropova odlično se uklapa u suvremeni dizajn interijera, a uz veliki izbor boja uvijek možete pronaći odgovarajuću niansu za svoj interijer.


SAZNAJTE VIŠE
 

Svjetleći stretch stropovi s LED rasvjetom.


Osvjetlenje prostora igra jako važnu ulogu u dizajnu interijera te u svakodnevnom životu. Svjetleći stretch strop omogućuje Vam stvoriti unikatni dizajn interijera te dobiti kvalitetno osvjetlenje bez korištenja klasičnih rasvjetnih tijela s mogučnošću dimanja svjetla te biranja odgovarajuće boje. Ova vrsta stropova uklapa se u bilo koji interijer te se može koristiti u svim vrstama objekata.


SAZNAJTE VIŠE
 

Printani stretch stropovi.


Zahvaljući stretch stropu s printom uvijek možete imati oblake i sunce u svom prostoru, ako Vam fali morska plaža usred zime, onda odaberite opciju printanog zida i uživati ćete u sunčanim danima cijelu godinu. Po želji klijenata može se isprintati bilo koja slika u odgovarajućoj kvaliteti, sa bilo kojim motivom i bojom.


SAZNAJTE VIŠE
 

Mat i saten stretch stropovi.


Mat i saten stretch stropovi imaju klasićni izgled i mogu se koristiti kao u klasičnim tako i u modernim interijerima. Saten stretch strop odogvara ljudima koji ne žele imati strop u visokom sjaju, ali žele postići malu refleksiju na stropu, koju nema mat stretch strop.


SAZNAJTE VIŠE
 

Akustićni stretch stropovi.


Akustićne stretch stropove namjenjeni su za smanjivanje buke u prostoru te poboljšanja zvučne izolacije. Folija se može koristiti kako na stropu tako i na zidu te se može kombinirati s LED rasvjetom i stvoriti ugodnu zvućnu atmosferu kao u privatnom tako i uredskom ili javnom prostoru.


SAZNAJTE VIŠE
 

Stretch stropovi "zvjezdano nebo".


Spušteni strop zvjezdano nebo stvara ugodni ambijent u bilo kojem prostoru, jer pretvara strop u ljetno, nočno nebo s puno sjajnih zvjezdica. Tehnologija zvjezdanog neba se postiže pomoću optičkih vlakana s generatorom svjetla bijele ili RGB boje. Optička vlakna se mogu grupirati u različite forme te ponavljati pravu sliku zvjezdanog neba.


SAZNAJTE VIŠE
 

Stretch stropovi s izrezima.


Spušteni stretch stropovi s izrezima je izazov za one koji traži nešto novo i neobično. Takav se strop može kombinirti s LED rasvjetom i daje mogučnosti postići potpuno personalizirani stil te stvoriti ugodnu atmosferu u vašem prostoru.


SAZNAJTE VIŠE
 

Stretch strop "Ogledalo" ili zrcalni stretch stropovi.


Ako ste uvijek sanjali o ogledalu na stropu ali ste ga se bojali montirati zbog velike težine, onda stretch strop "Ogledalo" je pravi izbor za Vas. Folija "Ogledalo" ima iste karakteristike kao i klasično ogledalo, ali ima težinu samo nekakvih 300 gr/m2 te se može razvući na desetke metara bez spojeva te teških i velikih potkonstrukcija.

SAZNAJTE VIŠE

Pin It on Pinterest

OSTAVITE VAŠ KONTAKT KAKO BI VAS MOGLI POVRATNO KONTAKTIRATI

Uspješno poslano!

Došlo je do grješke.

Stretch stropovi will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.