LED - Stretch stropovi

Stretch stropovi i LED rasvjeta

 

U posljednjih nekoliko godina porastao je interes za LED rasvjetom zato što kompletno revolucionirala rasvjetu jer se LED rasvjeta pokazala znatno efikasnija od klasične rasvjete.
Popularnost LED tehnologiji u rasvjeti raste zato što prati sve osnovne trendove i omogućuje novu precepciju rasvjete. Osim toga prednost LED rasvjete je njena dugotrajnost, jer ima vijek trajanja od preko 50000 sati te smanjuje potrošnju električne energije minimalno na 50%. Stretch stropovi i LED rasvjeta najbolja kombinacija za vaš prostor, jer nudi velike mogučnosti u dizajnu rasvjete te široku primjenu u javnim i privatnim prostorijama.


Skoro je svaki naš projekt povezan s LED rasvjetom, zato imamo veliko iskustvo u montaže LED rasvjete. Mi nudimo kompletnu uslugu montaže stretch stropova i LED rasvjete te uslugu projektiranja LED rasvjete za privatne i javne objekte objekte. Ugrađujemo iskljućivo provjerenu i kvalitetnu LED rsvjetu od evropskih dobavljaća te za sve naše proizvode i izvedene radove dajemo jamstvo od minimalno 12 mjeseci. Osim toga za sve svjetleće stropove te ugradbene LED lampe izvodimo elektroinstalacije i priključak na mrežu. U galeriji naših projekata možete pogledati dio naših izvedbi, a u mogučnosti smo izraditi i najzahtjevnije projekte. Radove konstantno izvodimo na cijelom području Hrvatske bez obzira na udaljenist i zahtjevnost posla.


+385 91 4848 717

Pin It on Pinterest

OSTAVITE VAŠ KONTAKT KAKO BI VAS MOGLI POVRATNO KONTAKTIRATI

Uspješno poslano!

Došlo je do grješke.

Stretch stropovi will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.