LED - Stretch stropovi

Stretch stropovi i LED rasvjeta

 

 

 

U posljednjih nekoliko godina porastao je interes za LED rasvjetom zato što kompletno revolucionirala rasvjetu jer se LED rasvjeta pokazala znatno efikasnija od klasične rasvjete.
Popularnost LED tehnologiji u rasvjeti raste zato što prati sve osnovne trendove i omogućuje novu precepciju rasvjete. Osim toga prednost LED rasvjete je njena dugotrajnost, jer ima vijek trajanja od preko 50000 sati te smanjuje potrošnju električne energije minimalno na 50%. Stretch stropovi i LED rasvjeta najbolja kombinacija za vaš prostor, jer nudi velike mogučnosti u dizajnu rasvjete te široku primjenu u javnim i privatnim prostorijama.


LED rasvjeta

 

Skoro je svaki naš projekt povezan s LED rasvjetom, zato imamo veliko iskustvo u montaže LED rasvjete. Mi nudimo kompletnu uslugu montaže stretch stropova i LED rasvjete te uslugu projektiranja LED rasvjete za privatne i javne objekte objekte. Ugrađujemo iskljućivo provjerenu i kvalitetnu LED rasvjetu od evropskih dobavljaća te za sve naše proizvode i izvedene radove dajemo jamstvo od minimalno 12 mjeseci. Osim toga za sve svjetleće stropove te ugradbene LED lampe izvodimo elektroinstalacije i priključak na mrežu. U galeriji naših projekata možete pogledati dio naših izvedbi, a u mogučnosti smo izraditi i najzahtjevnije projekte. Radove konstantno izvodimo na cijelom području Hrvatske bez obzira na udaljenist i zahtjevnost posla.


+385 91 4848 717

Закрепите на Pinterest