FAQ - Stretch stropovi
Spušteni stretch stropovi

Stretch stropovi su moderne obloge stropova i zidova od tanke i vrlo lagane PVC stretch folije i tkanine. Folija se proizvodi na području Europske Unije te posjeduje svu neophodnu dokumentaciju za korištenje u javnim objektima, privatnim stanovima i kućama te na brodovima.
Stropovi izdržavaju temperaturu od-40°C do +100°C, te imaju visoku zvučnu izolaciju. Svi materijali koje koristimo, zadovljavaju stroge europske norme kvalitete i ekološke prihvatljivosti, koristimo isključivo materijale poznatih europskih proizvođača: RENOLIT (Njemačka), CTN (Francuska), PONGS (Njemačka) te najbolju foliju premium kvalitete, koja ima vrlo visoki sjaj, malu težinu, nezapaljiva, vodo i vlago-otporna, izdržava 100 litara vode na m2, ima antistatski efekt i dugotrajnost vise od 15 godina.
Rok trajanja stretch stropa
Tvorničko jamstvo je 10 godina, ali stretch strop izrađen od ekologićne PVC folije što znaći da će strop izfržati duže vrijeme ako ga nitko ne probuši oštrim predmetom.
Cijena stretch stropova
Početna cijena je 200 kn/m2 ali se može varirati od kompleksnosti radova, dimenzije stropa, količine ugradbenih rasvjetnih tijela, obliku prostora i sl.
Otpornost na vlagu i pljesan
Stretch strop ne upija vlagu te je otporan na pljesan jer izrađen od PVC folije i može se montirati u protoru s povećanom količinom vlage, kao bazen, sauna, kupaona i sl.
Gdje se mogu montirati stretch stropovi
Stretch stropovi se mogu montirati kako u privatnim tako i u javnim prostorijama, također postoji mogučnost ugradnje stretch stropova u liječničkim institucijama te na brodovima.
Ugradnja rasvjetnih tijela, ventilasijskih suatava i drugih uređaja
Prilikom montaže stretch stropova postoji mogučnost ugradnje rasvjetnih tijela, ventilacijskih te protupožarnih uređaja.
Što ako imam postojeći strop od knaufa ili druge vrste stropne obloge.
Stretch strop se može nategnuti preko bilo koje postojeće podloge i ne zahtjeva dodatnu pripremu, osim ako se planira montaža svjetlećeg stropa.
Način montaže stretch stropa.
Postavljanje stretch stropova izvršava se bez korištenja gips ploča, gletanja, bojanja i sl. Montaža stretch stropa dosta je brza i ne opterečuje nosivu konstrukciju, jer se profili montiraju samo po okviru prostora te se folija zagrijava do 50-60 stupnjeva, rasteže se i kaći se u zidne profile.
Mogučnost printanja stretch stropa
Na stretch strop se može printati bilo koja slika u odgovarajučoj kvaliteti. Slika može biti pripremljena grafičkim dizajnom ili se jednostavno može odabrati preko servisa WWW.SHUTTERSTOCK.COM
Tehnićke karakteristike stretch stropa
Stretch stropovi su izrađene od PVC stretch folije ili tkanine s poliuretanom, imaju vrlo malu težinu od 150 d0 250 g/m2, antistatični su te otporni na vlagu i plijesanj.
Koliko se spušta stretch strop
Za klasičnu montažu stretch strop se spušta minimalno 3 cm, za montažu svjetlećeg stropa spušta se minimalno 10 cm.

+385 91 4848 717

Закрепите на Pinterest