Proizvodi - Stretch stropovi

Stretch stropovi

se mogu koristiti u svim vrstama prostora i interijera i dostupni su više od 160 boja te više od 20 faktura

 

Sjajni stretch stropovi s reflektirajućim efektom.


Sjajni stretch stropovi imaju izvanredni i atraktivan izgled te stvaraju unikalni dizjan Vašeg interijera. Zahvaljući efektu refleksije sjajni stretch stropovi vizualno povećavaju prostor te povećavaju kolićinu svjetlosti. Ova vrsta stropova odlično se uklapa u suvremeni dizajn interijera, a uz veliki izbor boja uvijek možete pronaći odgovarajuću niansu za svoj interijer.


SAZNAJTE VIŠE
 

Svjetleći stretch stropovi s LED rasvjetom.


Osvjetlenje prostora igra jako važnu ulogu u dizajnu interijera te u svakodnevnom životu. Svjetleći stretch strop omogućuje Vam stvoriti unikatni dizajn interijera te dobiti kvalitetno osvjetlenje bez korištenja klasičnih rasvjetnih tijela s mogučnošću dimanja svjetla te biranja odgovarajuće boje. Ova vrsta stropova uklapa se u bilo koji interijer te se može koristiti u svim vrstama objekata.


SAZNAJTE VIŠE
 

Printani stretch stropovi.


Zahvaljući stretch stropu s printom uvijek možete imati oblake i sunce u svom prostoru, ako Vam fali morska plaža usred zime, onda odaberite opciju printanog zida i uživati ćete u sunčanim danima cijelu godinu. Po želji klijenata može se isprintati bilo koja slika u odgovarajućoj kvaliteti, sa bilo kojim motivom i bojom.


SAZNAJTE VIŠE
 

Mat i saten stretch stropovi.


Mat i saten stretch stropovi imaju klasićni izgled i mogu se koristiti kao u klasičnim tako i u modernim interijerima. Saten stretch strop odogvara ljudima koji ne žele imati strop u visokom sjaju, ali žele postići malu refleksiju na stropu, koju nema mat stretch strop.


SAZNAJTE VIŠE
 

Akustićni stretch stropovi.


Akustićne stretch stropove namjenjeni su za smanjivanje buke u prostoru te poboljšanja zvučne izolacije. Folija se može koristiti kako na stropu tako i na zidu te se može kombinirati s LED rasvjetom i stvoriti ugodnu zvućnu atmosferu kao u privatnom tako i uredskom ili javnom prostoru.


SAZNAJTE VIŠE
 

Stretch stropovi "zvjezdano nebo".


Spušteni strop zvjezdano nebo stvara ugodni ambijent u bilo kojem prostoru, jer pretvara strop u ljetno, nočno nebo s puno sjajnih zvjezdica. Tehnologija zvjezdanog neba se postiže pomoću optičkih vlakana s generatorom svjetla bijele ili RGB boje. Optička vlakna se mogu grupirati u različite forme te ponavljati pravu sliku zvjezdanog neba.


SAZNAJTE VIŠE
 

Stretch stropovi s izrezima.


Spušteni stretch stropovi s izrezima je izazov za one koji traži nešto novo i neobično. Takav se strop može kombinirti s LED rasvjetom i daje mogučnosti postići potpuno personalizirani stil te stvoriti ugodnu atmosferu u vašem prostoru.


SAZNAJTE VIŠE

Закрепите на Pinterest