Spušteni stretch strop - Zvjezdano nebo - Led rasvjeta. - Stretch stropovi
Spušteni strop
29.07.2020
Osvjetlenje prostora. Stropna rasvjeta. LED rasvjeta. Svjetleći stretch stropovi.
10.03.2021

Spušteni stretch strop – Zvjezdano nebo – Led rasvjeta.

STROP ZVJEZDANO NEBO

 

Želite uživati u prekrasnim prizorima zvjezdanog neba i treperenju zvijezda u kući, stanu ili uredu, ali ne znate kako to realizirati? Postoji riješenje koje će Vas u potpunosti zadovoljiti – strop Zvjezdano nebo od optičkih vlakna s LED generatorom svjetla.

 

Strop zvjezdano nebo. Led rasvjeta.

 

Zvjezdano nebo se može montirati na sve vrste stropnih obloga koje se mogu bušiti kako bih kroz te rupe prošle optička vlakna. Najčešće se koriste optička vlakna fi. 05-2mm. Kroz optička vlakna se prenosi svjetlo od generatora svjetla, koji može biti bijele ili RGB/RGBW boje. Na slici dolje se dobro vidi način montaže zvjezdanog neba na stretch strop, ali se taj princip odnosi i na bilo koju drugu stropnu oblogu.

 

LED rsvjeta zvjezdano nebo - spušteni strop

LED rasvjeta zvjezdano nebo stretch strop

 

Generator  svjetla koristi LED tehnologiju zato ima dugi rok trajnaja te minimalnu potrošnju energije. Uvijek možete odabrati opciju bjelih zvjezdica ili s mogučnošću promijene boje.  Minimalna kolićina zvjezdica bi treala biti 100 kom/m2 ili više, jedino u slućaju montaže zvjezdanog neba na strop s printom količina optićkih vlakna se može smanjiti. Sistem zvjezdanog neba se može koristiti u svim privatnim i komercijalnm prostorima te se može montirati u SPA salonima i bazenima.

 

LED rasvjeta zvjezdano nebo

 

Ako odlućite za montažu zvjezdanog neba  u svojoj kući, stanu ili poslovnom prostoru slobodno nas kontaktirajte i naši strućnjaci će Vam dati potpunu informaciju o sistemu zvjezdanog neba i njegovom načinu montaže.

 

KONTAKTIRAJTE NAS ODMAH I SAZNAJTE VIŠE O STRETCH STROPOVIMA

 

VIŠE SLIKA MOŽETE VIDJETI NA OVOM ⇒LINKU⇐

 

Закрепите на Pinterest