Stretch strop u hodniku - Stretch stropovi
Stretch strop u privatnoj kući.
01.12.2021

Stretch strop u hodniku

STRETCH STROP U HODNIKU

U većini slučajeva, hodnik je jedno od najmračnijih mjesta u stanu. Ovdje ulazi malo prirodnog svjetla, a ponekad čak i umjetna rasvjeta zakaže. Većina ljudi montira knauf u hodniku i onda se čudi zašto njihov hodnik izgleda tako malo. Zamislite kakav osjećaj dobijete kada ulazite u svoj stan/kuću/ ured i već u samom hodniku vas dočeka interijer kakav mnogi vide samo u časopisima za interijer ili u emisijama od Mirjane Mikulec.

 

stretch strop u hodniku, svjetle'e led trake

 

U ovom članku želimo vas objasniti kako možete za istu cijenu kao za knauf dobiti potpuno drugačiji dizajn interijera, popraviti svoje raspoloženje već na samom ulazu. A vaši gosti će još dugo ostati pod dojmom od takvog stropa.
Ne mogu se svi stanovi pohvaliti velikom površinom i prostranim hodnicima. Mala širina hodnika tipična je za kuće građene 1950-ih – 1980-ih. Često hodnici mogu biti mali, uski ili s puno zavoja i kuteva. Ali, ipak, čak i i mali hodnik je važan funkcionalni dio stana i trebao bi izgledati lijepo jer svima je važan prvi dojam.

Na prvi pogled čini se da je teško postaviti stretch strop u malom hodniku, ali ne i za stručnjake iz Stretch Strop team-a. Više od 500 zadovoljnih klijenata u 8 godina rada govore sami za sebe. Posebnu pažnju pridajemo kvaliteti platna i izgledu. U našoj galeriji i na društvenim mrežama možete vidjeti kakve smo projekte već radili, uključujući primjere stretch stropova u malom hodniku. Možete dobiti kakvu god teksturu platna želite i digitalni print bilo kakve slike. Pitajte nas ili nazovite za više informacija.

crni spušteni stretch strop, barrisol

 

PREDNOSTI STRETCH STROPOVA U MALIM HODNICIMA:

 – Sloboda u izboru vrste rasvjete i broja rasvjetnih tijela. Stretch strop omogućuje vam eksperimentiranje sa svjetlom u hodniku kako želite: na primjer, dodajte svjetleće trake; (posebna vrsta rasvjete), instalirajte reflektorsku rasvjetu ili uredite dodatnu rasvjetu u obliku lebdećeg stropa.

 

-Vizualno proširenje prostora, posebno u kombinaciji s pravom rasvjetom, može vizualno povećati visinu prostorije i učiniti je prostranijom.


-Praktičnost i jednostavno održavanje. Stretch stropovi su vrlo izdržljivi i praktički ne zahtijevaju održavanje tijekom cijelog vijeka trajanja. Lako se čiste ako je potrebno.


-Pogodnost dizajna i izgleda. Osim što će stretch strop nesumnjivo uljepšati vaš hodnik, savršeno skriva sve nedostatke na osnovnom stropu (mrlje, nepravilnosti, pukotine) i komunikacijama.

 

 

 

lebdeći stretch strop

Doslovno možete imati beton ili ciglu umjesto stropa i u roku jednog dana Vaš strop će biti idealno ravan s led rasvjetom bilo kakve teksture platna. Od mat bijelog stropa do teksture drva – sve možete dobiti kod nas + instalaciju led rasvjete. Od vas trebamo samo vaše ideje, a ako ih nemate mi ćemo vam besplatno napraviti mjere stropa i napraviti grafičku pripremu kako će bilo koji strop izgledati u vašem hodniku ;

KONTAKTIRAJTE NAS ODMAH I SAZNAJTE VIŠE O STRETCH STROPOVIMA

Закрепите на Pinterest