Stretch strop u privatnoj kući. - Stretch stropovi
Osvjetlenje prostora. Stropna rasvjeta. LED rasvjeta. Svjetleći stretch stropovi.
10.03.2021
Stretch strop u hodniku
12.12.2021

Stretch strop u privatnoj kući.

KOJI STROP JE BOLJE NAPRAVITI U PRIVATNOJ KUĆI?

Pozdrav dragi čitatelji!

 

Razgovarajmo o glavnim prednostima stretch stropova u kući.

Pojava tehnologije stretch stropova zamijenila je mnoge druge završne radove koji su ranije postojal. Sada su stretch stropovi nedvojbeno vodeći u potražnji. Sve više onih koji žele imati baš takvu mogućnost stropa kod kuće.

Interes klijenata za stretch stropove posljedica je mnoštva prednosti koje posjeduje. Kako bismo shvatili zašto postoji takav interes za njega za one koji imaju privatnu kuću, objasnit ćemo sve prednosti stretch stropa u ovom članku.

stretch strop u kući

 

PREDNOSTI TEHNOLOGIJE STRETCH STROPOVA

1. Jedina opcija za brzo sakrivanje svih najvećih i najuočljivijih nedostataka na stropu. Radovi na postavljanju stretch stropa traju nekoliko sati i ne ostavljaju za sobom niti smeće, a niti ikakve druge pripremne radove.

2. Površina stropa je idealno ravna. Čak ni stručni tim knaufera neće moći postići takav učinak u tako kratkom periodu.

3. Vizualno povećavate svoj prostor za razliku od knaufa. Tehnologija ugradnje za stretch strop omogućuje njegovu montažu na razini koja je najbliža razini neispravne površine.

Indirektna LED rasvjeta u kući

4. Kao što je smo već spomenuli jedna od najvećih prednosti – brzina ugradnje i montaže. Brži način za postizanje idealno glatke površine još nije izmišljen.

5. Raznolikost efekata i palete boja u nizu materija koje nude proizvođači. Zvjezdano nebo ili oblaci iznad glave – možemo montirati što god želite.

6. Mogućnost podjele u zasebne zone. To vam omogućuje da proširite funkcionalnost stretch stropova i učinite ih višerazinskim. Sve ovisi o vašoj mašti. Uz pomoć stropa prostor se može podijeliti u različite zone, a svjetlo koje ugrađujemo u strop dodaje funkcionalost samog stropa i prostorije.

Spušteni stretch strop u visokom sjaju s efektom ogledala

7. Stretch strop će štititi od poplave odozgo. Za njega je takva katastrofa bezbolna. Akumulirana voda se može jednostavno ukloniti jednom od postojećih metoda, a odmah nakon toga montiramo strop nazad. Zamislite koliko možete uštedjeti uz takvu metodu?

8. Stretch strop je izvrstan antistatik, stoga ne privlači prašinu. Iz našeg iskustva klijenti u 99% slučajeva nikad ne čiste svoj strop.

9. Pogodan za većinu tipova prostorija, jer se ne boji vlage i relativno je otporan na visoke temperature.

10. Odlična kvaliteta. Materijal je toliko kvalitetno izrađen da će i nakon 10 godina izgledati kao nov. Na njemu nikada nećete vidjeti pukotine ni išta drugo kao što možete vidjeti na drugim vrstama materijala.

 

KONTAKTIRAJTE NAS ODMAH I SAZNAJTE VIŠE O STRETCH STROPOVIMA

 

Закрепите на Pinterest